LINK group obezbedio besplatne kurseve engleskog jezika za đake u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj” iz Sremske Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

Uspešno se nastavlja akcija u kojoj ITAcademy, kao deo LINK groupa, poklanja besplatne online kurseve engleskog jezika đacima osnovnih škola u Srbiji.


U dosadašnjim akcijama je učestvovalo preko 60 osnovnih škola, u kojima je više od 260 đaka dobilo mogućnost da besplatno nauči ili usavrši engleski jezik.
Akciji se priključila i škola iz Sremske Mitrovice pa će tako
mogućnost da dodatno nauče engleski jezik sada imati i đaci iz Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj” iz Sremske Mitrovice.
Nakon što se registruju na strani prijave, đacima će biti omogućeno da putem platforme za online učenje pristupe kursevima od kuće i u vreme kada njima najviše odgovara, a kursevi su klasifikovani prema različitim nivoima znanja, koji se određuju nakon početnog testa.
ITAcademy  poziva i ostale kompanije koje na bilo koji način mogu da doprinesu da se poboljšaju kvalitet i uslovi života naših najmlađih članova društva da se uključe u slične akcije i omoguće im srećnije i bezbrižnije odrastanje i detinjstvo.

Možda Vam se svidi i