Donacija kompanije „Eaton electric“ Osnovnoj školi „Boško Palkovljević Pinki“

Od strane Ozon
1 komentar

Sremska Mitrovica – Kompanija “Eaton electric” danas je uručila donaciju u vidu novih osigurača Osnovnoj školi “Boško Palkovljević Pinki” u Sremskoj Mitrovici. Donacija je upućena kako za matičnu školu, tako i za područna odeljenje u Grgurevcima i Šuljmu.

“Kao društveno odgovorna, kompanija “Eaton electric” ovakve akcije realizuje već duži niz godina Naš neki plan je da zaokružimo priču tako što će sve školske i predškosle ustanove dobiti donaciju u vidu naših proizvoda, a to su osigurači i sklopke. Ti proizvodi u suštini su vrlo značajni sa spekta bezbednosti, jer sprečavaju nesreće i spašavaju živote”, rekao je prilikom upućivanja donacije direktor kompanije „Eaton electric“ Dragan Tadić.

On je dodao da kompanija na čijem je čelu u saradnji sa lokalnom samoupravom grada Sremska Mitrovica ovu akciju realizuje već sedam godina, a pored ove akcije u saradnji sa nekoliko nevladinih organizacija realizuje godišnje još nekoliko njih.

Direktor “Pinkijeve” škole Igor Došen se zahvalio kompaniji “Eaton” na danas upućenoj donaciji i kratko istako njen značaj.

“Koliko je ova donacija važna govori podatak da električna instalacija u ovoj školi, ali i u izdvojenim odeljenjima datira iz 1959. godine. Sasvim je sigurno da će donacija doprineti kvalitetnijoj i bezbednijoj nastavi i radu za sve naše đake, ali i sve zaposlene”, rekao je Došen.

Zamenica gradonačelnika Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović je napomenula da je izuzetno zadvovoljna što kompanija “Eaton electric” iz godine u godinu nastavlja sa svojim drištveno – korisnim radom i što je on delom usmeren i na školstvo.

“Ovo nije prvi put, a uverena sam da svakako nije ni poslednji kako kompanija “Eaton” donira jednu školu. Zahvalni smo joj na tome, jer se zaista pokazala kao društveno odgovorna. Nadam se da ćemo nastaviti dobru saradnji i u budućnosti”, rekla je zamenica.

Možda Vam se svidi i

1 komentar

Milko 23.09.2019. - 10:44 pm

Hvala Bogu. Svaka cast ovoj Kompaniji. Da je vise ovakvih kompanija da nam deca imaju najsavremeniju opremu. Zato sam ja govorio da mora država da dodatno oporezuje strane banke i kazina, još od cigareta i alkohola da uzme, poveća akcize i taj novac usmeravati za obrazovanje. Kako kaže https://sr.casino.guru/, više desetina miliona 2018. godine je prošlo kroz Srbiju, a niko nije verovatno ni platio porez za to…

Komentari su zatvoreni.