Sremska Mitrovica – Glasanje za učesnike manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ zvanično je otvoreno od 1. juna, a svoj glas za decu iz Sremske Mitrovice možete uputiti slanjem poruke PESMA _ 20 na broj 1557.

Finalna manifestacija će se održati u ovogodišnjem gradu domaćinu Nišu, u subotu, 16. juna.

U manifestaciji “Srbija u ritmu Evrope” pored Mitrovčana učestvovaće i deca iz preko dvadeset drugih gradova i opština širom Srbije, a sam projekat obuhvata takmičenje u pevanju i plesu. Učesnici manifestacije iz svakog grada u Srbiji predstavljaće po jednu evropsku zemlju. Ove godine ekipa iz Mitrovice će predstavljati Kraljevinu Švedsku sa pesmom Euphoria.

Nagrada za pobednika muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“ je:
1. NAGRADA:
50% od ukupnog neto prikupljenog SMS-a se prenosi u budžet grada, koji odmah prebacuje sredstva školama iz kojih dolaze deca učesnici tog grada. A nagrada koja je data u vidu donacije se mora potrošiti za poboljšanje kvaliteta i unapredjenje prostorija u kojima deca škole borave.

2. NAGRADA:
Deca pobednici celog muzičkog takmičenja putuju 7 dana u jednu od zemlja učesnica takmičenja, po odluci organizatora takmičenja. Deca pobednici se šalju na nagradno putovanje najkasnije tri meseca od živogt elevizijskog prenosa.

Sa jednog broja telefona mozete glasati neograničen broj puta, sve do kraja manifestacije 16. juna.

Možda Vam se svidi i