Glas za Mitrovicu! Glas za pobedu!

Sremska Mitrovica – U subotu, 16. juna u Nišu u okviru manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ Sremsku Mitrovicu sa pesmom Euphoria predstaviće sedam devojčica koje će na Jug Srbije otputovati ovog petka.

Pored Mitrovčanki na manifestaciji učestvovaće i deca iz još preko dvadeset drugih gradova i opština širom Srbije, a sam projekat obuhvata takmičenje u pevanju i plesu. Učesnici manifestacije iz svakog grada predstavljaće po jednu evropsku zemlju. Ove godine ekipa iz Mitrovice će predstavljati Kraljevinu Švedsku. Prenos manifestacije biće organizovan uživo na televiziji Prva.

Povodom odlaska na takmičenje devojčica iz Mitrovice danas je u Gradskoj kući organizovana konferencija za medije na kojoj su prisustvovale učesnice, Igor Karadarević, direktor projekta „Srbija u ritmu Evrope“ i zamenica gradonačelnika Svetlana Milovanović.

„Naša ekipa devojčica koje će nas predstavljati na finalnom takmičenju u Nišu je spremna. One su zaista od januara meseca vredno radile, vežbale, tako da mogu da kažem da su potpuno i fizički i psihički pripremljene za manifestaciju. Ove godine smo se mnogo bolje organizovali, imamo veliku podršku roditelja, naših sugrađana i koristim priliku da još jednom pozovem sve da nas podrže svojim glasovima“, rekla je zamenica Milovanović.

Nina Sinković je ispred ekipe kratko rekla da je pesma uvežbana, koreografija takođe i da jedva čekaju da otputuju u Niš.

Glasanje za učesnike manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ zvanično je otvoreno od 1. juna, a svoj glas za decu iz Sremske Mitrovice možete uputiti slanjem poruke PESMA _ 20 na broj 1557. Sa jednog broja telefona mozete glasati neograničen broj puta, sve do kraja manifestacije 16. juna.

Prema poslednjem preseku naš grad vodi po broju glasova. Mitrovicu prate Subotica i opština Bač.

Pročitajte još