Upalili smo svetlo u Save Kovačevića

Sremska Mitrovica – Nekoliko dana tokom prošle nedelje ulična rasveta u ulicama Save Kovačević i Ćukovac nije radila, da bi nakon reagovanja građana, a uz pomoć redakcije Ozona bila popravljena.

Veliki broj meštana ulice Save Kovačević u Sremskoj Mitrovici je starije životne dobi i njima je posebno teško bilo u periodu kada ulična rasveta nije radila, pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da mrak pada ranije, međutim i pored toga iz Javnog komunalnog preduzeća „Komunalije“ koje je zaduženo za održavanje ulične rasvete kažu da ni jedna prijava na taj problem njima nije upućena. Na adresu Ozona, pak stiglo je nekoliko žalbi i domah su kontaktirane „Komunalije“.

Mrak u ulici Save Kovačevića

„Žalbi na uličnu rasvetu u pomenutim ulicama nije bilo, ali su skoro istovremeno ljudi iz naše tehničke službe sami uočili da rasveta ne radi i vi nas kontaktirali. Nije bilo jednostavno da otkrijemo kvar i na tome smo radili nekoliko dana, ali na kraju smo ipak uspeli da pronađemo gde je problem i da ga otklonimo“, rečeno je za Ozon iz tehničke službe „Komunalija“.

Više nego ljubazni majstor Zoran obasnio je da komentari meštana da ulična rasveta ne radi zbog podvožnjaka, odnosno osvetljavanja istog nemaju osnovu, te da se on napaja sa sopstvene dve trafo stanice, a da je problem u Save Kovačević i Ćukovcu bio druge prirode.

„Bilo bi dobro da našu službu, a ne vas kontaktiraju građani ukoliko uoče neki problem na rasveti kako bi naša služba odmah mogla da reaguje, ali sada je najvažnije da je kvar otklonjen i da ulična rasveta radi“, rekao je Zoran.

Pročitajte još