TEŠKO UBISTVO: Mladić GOLIM rukama ugušio starca zbog para

Sremska Mitrovica/Irig – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Irigu uhapsili su S. S. (26), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo 76-godišnjeg muškarca u Vrdniku, u njegovoj kući.

Policija je uhapsila i S. I. (29), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pomaganju.

Sumnja se da je S. S. u noći između 5. i 6. aprila ove godine nasilno ušao u kuću oštećenog, vezao ga i stavio na krevet, prekrio mu glavu jastukom i jorganom, a zatim ga sa krevetom okrenuo naopačke i ugušio ga. Za to vreme, S. I. se nalazila na kapiji dvorišta i čuvala stražu.

Sumnja se da je S. S. iz kuće otuđio neutvrđenu sumu novca i podelio ga sa S. I. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48
časova, nakon čega će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Optuženi za ubistvo S. S. je radio u obezbeđenju u više gradova u Sremu, pa i u Sremskoj Mitrovici, a za taj posao posedovao je i licencu izdatu od strane Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pročitajte još