Spisak predsednika saveta svih mesnih zajednica

Sremska Mitrovica – Izbori za savete svih 34 mesnih zajednica na teritoriji Opštine Sremska Mitrovica održani su početkom jula meseca, a do sada su svi saveti formirani i postavljeni novi-stari predsednici.

Na čelu Mesne zajednice Bešenovo i u narednom periodu biće Laketić Dragoljub, dok će funkciju predsednika saveta MZ Bešenovački Prnjavor obavljati Ercegovac Vlada.

Za predsednik saveta u Grgurevcima izglasan je Tihomir Tomašević, u Manđelosu nije došlo do promene, pa će tu funkciju i dalje obavljati Trivunović Ranko. Promena nije bilo ni u Čalmu gde je predsednik saveta i dalje Babić Borislav, kao ni u Divošu gde je za predsednika ponovo izabran Mladen Malešević.

Funkciju predsednika saveta MZ Ležimir obavljaće Jovan Kuzmančević, a u Šišatovcu Nikola Mitrović.

Stevan Milovac ostaje na čelu saveta u Kuzminu, u Sremskoj Rači tu funkciju će obavljati Golubović Radivoj, u Bosutu Milan Živanić, a u Jarku Dragan Markičević.

Dok se u Zasavici I ništa po pitanju predsednika saveta nije promenilo i gde je na tom mestu i dalje ostao Milan Ivanković, u Zasavici II je imenovan novi predsednik i to Miroslav Marić.

U Laćarku je prethodnog predsednika Dejana Umetića zamenio Milenko Maričić, a promena nije bilo ni u Šašincima, pa će funkciju predsednika i dalje obavljati Milić Nikola.

Predsednik Saveta mesne zajednice Stara Bingula je Željko Čarnić, Martinaca Darko Gavrilović, Šuljma Danijel Veselinović.

Isti predsednici su ostali u Velikim Radincima – Milan Marinković, Mačvanskoj Mitrovici – Miloš Kovač, Ravnju – Radmilo Budečević, Salašu Noćajskom –
Dragoslav Čupić.

U Noćaju je postavljen novi predsednik i to Slobodan Bogdanović, a u Radenkoviću Uroš Veselinović.

Što se tiče mesnih zajednica u samom gradu, predsednik MZ Centar je Bogdan Kuzmić, MZ Sutjeska Obradović Svetozar, MZ Nikola Tesla Bjelaković Branislav, MZ Blok B Božić Drago. Funkciju predsednika Mesne zajednice 22. avgust obavljaće Marjan Radošević, MZ 29. novembar Radoslav Mrkonja, a MZ Slobodan Bajić Paja Vladimir Erak.

Samo dve žene su postavljene za predsednice mesnih zajednica i to Delić Mirjana u MZ Matije Huđi i Jelovac Milica u MZ Sava.

Pročitajte još