Premijerka Brnabić na otvaranju podvožnjaka

Sremska Mitrovica – Svečano puštanje u funkciju podvožnjaka na ukrštanju magistralne pruge Beograd – Šid – državna granica i lokalnog puta u Fruškogorskoj ulici zakazano je za sredu, 15. novembra, a kako Ozon saznaje tim povodom u Sremskoj Mitrovici boraviće i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Prvi konkretni radovi na izgradnji podvožnjaka počeli sredinom februara 2016. godine, a nedavno su i zvanično završeni. Podvožnjak je osam metara dubok i 17 metara dug, podrazumeva saobraćajnicu za drumski saobraćaj, pešačke i biciklističke staze sa obe strane kolovoza. Pored samog podvoznjaka projekat je obuhvatao i izgradnju dva kružna toka, jednog kod „Horoskopa“ i drugog kod „Elektrovojvodine“. Sredstva za realizaciju projekta obezbeđena su kako od strane lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica, tako i od strane nekoliko drugih nivoa vlasti.

Podsećamo, radovi na izgradnji podvožnjaka vršili su se prema najmodernijim tehnologijama koje su omogućile da tokom trajanja posla železnički saobraćaj nesmetano funkcioniše.

Pročitajte još

3 thoughts on “Premijerka Brnabić na otvaranju podvožnjaka

  1. Nije istina jer su i podvožnjak i bazen su potpuno u redu. Kome se ne sviđa neka ide okolo i ne mora da se kupa.Pozdrav Sladžo

    1. Sta cemo sa onom skakaonicom kad se ide prema prvoj zdravstvenoj i kako ce uopste ovim kruznim tokom prolaziti kamioni s prikolicom? Vama botovima nije jasno da je mozda trebalo resiti problem tranzita a ne praviti malecki kruzni tok a sleperi idu i dalje ovuda.

Comments are closed.