Mitrovčani osvojili Trofej Vojvodine

Sremska Mitrovica – U organizaciji Saveza Američkog Fudbala Vojvodine i KAF “Vidre”, u toku jučerašnjeg dana odigran je fleg turnir u Bečeju na kojem je ekipa “Sirmium Legionaries” svojila je prvo mesto i prvi Trofej Vojvodine ikada.

Ma turniru je učestvovalo ukupno sedam ekipa i to: GTC “Vianor Vidre” iz Bečeja, “Wild Dogs” iz Novog Sada, “Grofovi” iz Novog Kneževca,” Mammoths” iz Kikinde, “Meridian Inđija Indians” iz Inđije,“Knights” iz Kleka i “Legionari”iz Sremske Mitrovice.

U Omladinskom sportskom centru „Mladost” Legionari su završili takmičenja bez ijednog poraza, pobedivši u okviru grupe B, najpre ekipu iz Kleka rezultatom 6-28, a zatim su trijumfovali i protiv ekipe Grofova (18-34) i zauzeli prvo mesto u grupi i plasman u polufinale turnira.

Tvrda utakmica sa timom Mammoths Kikinda i pobeda 26-19 donela je priliku Legionarima da u finalu ukrste koplja sa Indijancima iz Inđije.

Finale je bilo napeto do samog kraja, što i sam rezultat pokazuje, 18-14, postavljen u poslednjem minutu meča, gde su Sirmium Legionari došli do još jedne pobede i još jednog trofeja u klupskim vitrinama!

Pobedničku ekipu činili su: Dejan Jašćur, Pavle Nešković, Neven Dokić, Miloš Kolibar, Predrag Korać, Miloš Novoselac, Danijel Đorđić, Milan Milanović, Stefan Simanić, Nenad Andonović i Mladen Mitrović.

Izvor: legionaries.org.rs

Pročitajte još