Grad raspisao konkurs za finansiranje programa udruženja građana

Sremska Mitrovica – Gradska uprava za zdravstvenu, socijalnu i zaštitu životne sredine, raspisala je konkurs za finansiranje programa od javnog interesa koje udruženja građana realizuju u oblasti zaštite životne sredine.

Kako se navodi u tekstu Konkursa pravo učešća imaju udruženja građana koja imaju sedište u Sremskoj Mitrovici, koja registrovanu delatnost obavljaju na teritoriji grada Sremska Mitrovica, koja su direktno odgovorna za pripremu i realizaciju programa i koja su namenski utrošila, i narativnim i finansijskim izveštajem u celosti opravdala sredstva dobijena iz gradskog budžeta, po ranijim konkursima.

Zastita_zivotne_sredine_korisno_01

Ukupan iznos sredstava planiran za finansiranje programa udruženja u oblasti zaštite životne sredine iz budžeta grada Sremska Mitrovica za 2016. godinu, iznosi 6.000.000,00 dinara. Sredstva se dodeljuju za programe koji će biti realizovani najkasnije do 15. decembra ove godine.

Konkurs je raspisan u utorak, 23. februara, a rok za podnošenje prijave i predloga programa je 15 dana od dana objavljivanja.

Više o konkursu možete promaći OVDE.

Pročitajte još