Servis 29. septembar

Sremska Mitrovica – U ponedeljak, 29. septembra, na području Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, saobraćajna policija će obavljati radarsku kontrolu brzine kretanja motornih vozila 6 do 19.00 sati.

Biometeorološka prognoza za: 29.09.2014. – PONEDELjAK
Relativno povoljna biometeorološka situacija pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Oprez je neophodan kod astmatičara i osoba sa varirajućim krvnim pritiskom. Moguće meteoropatske reakcije su promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Biometeorološka prognoza za: 30.09.2014. – UTORAK
Nastavlja se povoljan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih. Blagi oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolje i poremećaja sna. Preporučuje se boravak na otvorenom uz umerenu fizičku aktivnost.

INFORMACIJA O STANjU VODA

Vodostaj Save je u stagnaciji sa tendencijom manjeg opadanja naredna tri dana.
Vodostaj Dunava je u manjem opadanju do Slankamena, nizvodno u stagnaciji sa tendencijom manjeg opadanja i stagnacije naredna tri dana.

Temperature vode na rekama kreću se: Na Savi oko 15.3 °C,
na Dunavu oko 16.5 °C, što je ispod prosečnih vrednosti temperatura vode za septembar.

Saobraćaj umeren, kolovozi suvi

Saobraćaj je trenutno umeren i obavlja se bez većih problema.

U većem delu zemlje je vedro i sveže, a prema prognozi meteorologa, takvo vreme će biti tokom celog dana.

Saobraćaj je normalizovan od Porečkog mosta preko Miloševe kule do Rgotine, a naizmenično se propuštaju vozila od Donjeg Milanovca preko Tekije ka Kladovu.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na ulazu i pri izlazu iz Srbije su do 30 minuta.

Vremenska Prognoza

vreme

 

Pročitajte još