Sremska Mitrovica- Sremskomitrovačko preduzeće „Putevi AD“ za izgradnju i održavanje saobraćajnica i ove godine će u toku zimske sezone održavati sve puteve u gradu i selima, obaveštavaju iz preduzeća “Sirmijumput”.

„Javna nabavka za održavanje puteva za zimsku sezonu, koja zvanično počinje sutra, završena je i izvođač radova na teritoriji Sremske Mitrovice je preduzeće „Putevi AD““, rekao je Dušan Drljača, direktor preduzeća “Sirmijumput”.

„Zimska sezona počinje 15. novembra i traje do 31. marta, ali početak i kraj rada zimskih službi se prilagođava vremenskim uslovima, rekao je Drljača.

On je dodao da će tokom zimske sezone biti obezbeđena neprekidna dežurstva, što znači da će ekipe izllaziti na teren kada god to bude bilo potrebno.
„Osim u gradu i selima, dežurne će biti i ekipe na dve lokacije na Fruškoj gori“, rekao je Drljača dodajući da se sa posipanjem soli počinje kada temperatura bude ispod nula stepeni.

Preduzeće „Putevi AD“ ove sezone imaće na raspolaganju 3 kamiona sa ralicama za sneg, tri kamiona sa rasipačima soli, utovarivač Grejder i kamion sa rol barom.

Možda Vam se svidi i