U susret utakmici 15. kola Srpske lige Vojvodina

Sremska Mitrovica – FK Radnički(Sremska Mitrovica) – FK Banat(Zrenjanin) –  Nedelja 24. novembar – 13 časova.

Na stadionu u Hesni u nedelju će se sastati domaći Radnički i Banat iz Zrenjanina nekadašnji superligaš, u poslednjoj utakmici jesenjeg dela sezone. Izabranici trenera Svete Petkovića su spremni i orni za ovu utakmicu. Kalklulacije među crveno-belima nema. Pobeda i bodovi moraju ostati u Hesni.
Hesnerci žele da pobedom završe najuspešniju godinu u svojoj istoriji. Mitrovački Radnički je ove godine ispisao svoje najlepše stranice bogate istorije i u klupskim vitrinama doneo pehar Kupa Vojvodine, III mesto u Srpskoj ligi Vojvodina i palsman u 16-finale Kupa Srbije.
Stadion u Hesni je postao centar mitrovačkog fudbala i posle gašenja gradskog rivala FK Srem, svi fudbalski putevi vode u Hesnu.
Uprava, igrači i stručni šatb ovog uzornog radničkog fudbalskog kluba u kome vlada veliko drugarstvo, entuzijazam i ljubav prema klubu i Hesni, pobedom protivBanata žele da zadrže šanse u borbi za prvo mesto i plasman u Prvu ligu Srbije, jer po tradiciji, kvalitetu i organizovanosti kluba Hesnerci su to i sazlužili.

unnamed

Pročitajte još