Sremska Mitrovica – Na putu kroz Laćarak prema Hrvatskoj i BiH danas radnici firme“Putevi“ Ruma izvode radove.Popunjavaju se udarne rupe, kako kažu radnici koje smo zatekli, duž cele ulice.

Ranije smo najavili da će ovaj put, prema rečima direktora Direkcije za izgradnju Sremske Mitrovice Jovana Dobrića već u toku ove godine biti obnovljen.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, najavio je u martu da će se krajem aprila ili početkom maja, raditi prvi kilometar, od firme “Domis enterijeri” do iza benzinske pumpe Lukoil.Direktor direkcije za izgradnju Sremske Mitrovice Jovan Dobrić juče nam je najavio da će se verovatno ipak odmah raditi na tome da se  uradi ceo put, od male pruge, pa narednih 4,8 kilometara.

Ovaj put će, kako se najavljuje biti širi nego do sada.Širina sadašnjeg puta je oko 5,5 metara a biće 7,1 metar.

Ovaj problem dugogodišnji i put nije u nadležnosti Grada. Lokalna samouprava je uradila projektnu dekumentaciju i pribavila kompletne dozvole, da bi se rešenje za ovu deonicu puta kroz Laćarak ubrzalo.

Radove finansira Država, a gradonačelnik Grada Sremska Mitrovica, Branislav Nedimović ranije je rekao da će se lokalna samouprava uključiti u finansiranje oko ovih radova, ako to bude potrebno.

Sva prava zadržana Ozon radio ©

Možda Vam se svidi i