Uspešan završetak tamičarske sezone za Karate klub „Srem“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 9. juna održan je Međunarodni turnir „Kup Zadrugara“ u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Učešće je uzelo preko 500 takmičara, a karatisti Ive Vinković i ovaj put su zablistali osvojivši 1. mesto u Generalnom plasmanu klubova.

Za Karate klub „Srem“ nastupilo je 33 takmičara, a osvojeno je ukupno 40 medalja i to 17 zlata, 16 srebra i 7 bronzi. Anđela Perović je proglašena najuspešnijom takmičarkom u katama, dok je pehar za najmlađu učesnicu turnira osvojila petogodišnja Isidora Dragojlović kojoj je ovo i prvo takmičenje.

Zlatne medalje su osvojili Andjela Perović, Irena Grujanić, Mila i Dunja Likić, Nikolina Grubiša, Elena Milošević 2x, Miona Murić, Jovana Vasić, Jovana Radovanović, Mateja Vidović, Helena Malbašić 2x, Aleksandar Marić i kata timovi poletarci u sastavu Alek Daf, Viktor Urošević i Vuk Stojković, kata tim pioniri braća Vidovići Luka, Mateja i David.

Srebrne medalje su osvojili Ena Laćarac, Irena Grujanić, Anđela Perović, Biljana Dragojlović 2x, Nina Dragojlović, Isidora Dragojlović, Viktor Urošević, Jana Bjelić u katama i borbma, Jovan Mataruga, Miloš Marić, Danijel Glujić, Nikoleta Laćarac, Alek Daf i kata tim pionirke u satavu Sara Glumac, Tamara Timić i Ena Laćarac.

Bronzu su osvojili Tamara Timić, Vuk Stojković, Aleksandar Stanković, Strahinja Vujanovic, Dunja Pavlović, Jana Radonić i Mia Teševkić.

„Ovo je bilo i poslednje takmičenje u ovoj sezoni za karatiste „Srema“. Ono što nas očekuje u narednom periodu jeste polaganje za učenička zvanja sledećeg vikenda u velikoj sali PSC Pinki kao i letnje pripreme reprezentativaca u Apatinu i na Tari i tradicionalni letnji klupski kamp u Sokobanji u avgustu mesecu“, kaze trener ovih sjajnih karatista Iva Vinković.

Možda Vam se svidi i