Tri finala „Sirmiumu“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na 24. Međunarodnom memorijalnom turniru „Vladan Petrović“ održanom u Sportskom centru Šumice u Beogradu u žestokoj konkurenciji, mladi članovi Džudo kluba „Sirmiuma“ iz Sremske Mitrovice zabeležili su odličan rezultat.

Nastup na turniru prijavilo je 40 klubova iz zemlje i inostranstva i preko 400 takmičara. U tako jakoj konkurenciji pravo zadovoljstvo priredili su mladi takmičari „Sirmiuma“. Kući su se vratili sa tri medalje i jednim petim mestom.

Katarina Trećaković, Ognjen Trogrlić i Darko Matajić već su nas navikli na odličja. Ovog puta iz tri finala osvojeno je jedno zlato i dva srebra. Zlato je osvojio Ognjen Trogrlić koji je iz tri meča izašeo kao pobednik, dok su se srebrnim medaljama morali zadovoljiti Katarina Trećaković i Darko Matajić.

Mlađani Luka Novaković i nakon četiri meča ostao je bez medalje i morao se zadovoljiti petim mestom.

Kako je počela ova godina ovo troje mladih takmičara beleže konstantno dobre rezultate u uzrasnoj grupi starijih pionira. Ukoliko ovu takmičarsku godinu ostanu na ovom nivou smeši im se vrlo dobar nastup u kadetskoj konkurenciji naredne godine, i velike šanse za nastupe u reprezentativnim selekcijama.

Možda Vam se svidi i