Novi poraz „Deusa“

Sremska Mitrovica – Gradski klub malog fudbala „Deus Futsal“ na domaćem terenu u Poslovno sportskom centru „Pinki“ juče je izgubio od KMF „Internacional“ iz Novog Sada rezultatom 1:5 (0:1).

Prvi sudija Matović Slavenko iz Beograda. Drugi sudija Božović Dragutin iz Kule. Treći sudija Jocović Miloš iz Novog Sada. Delegat Pravilović Boris iz Vrbasa.
Gledalaca 150.
Pogotke su postigli: Guberinić-3, Celin-2 za goste. Sladojević-1 za domaće.

Šesnaesto kolo Prve Futsal lige Srbije donelo je još jedno veliko razočarenje za ljubitelje malog fudbala u Mitrovici. Iako su igrali veoma dobro igrači „Deusa“ nisu uspeli da savladaju na svom terenu ekipu „Inerenacionala“.

U prvom poluvremenu vodila se izjednačena borba. Obe ekipe stvarale su šanse za golove, ali su gosti sticajem okolnosti kada je Guberinić šutirao, a lopta zakačila nekog od igrača i prevarila golmana Macanovića, poveli sa jedan nula i tim rezultatom se otišlo na odmor.

Početkom drugom poluvremena gosti pogotkom Celina povećavaju vođstvo na dva nula.

Igrači „Deusa“ do kraja meča igraju sa golmanom – igračem, ali gosti koriste nekoliko grešaka koje su domaći igrači napravili u napadu i uvećavaju svoje vođstvo.

„Deus Futsal“ do kraja sezone ima još šansi da zadrži prvoligaški status. Po rasporedu sastaju se sa ekipama koje su u donjem delu tabele.

„Deus“ je igrao u sastavu: Macanović Stanko, Živković Borisav, Simić Nenad, Sladojević Uroš, Radovanović Nikola, Miražić Goran, Trićić Miloš, Todić Dušan, Živanović Branislav.
Trener Ratko Grabić.

„Internacional“ je igrao u sastavu: Tomić Slobodan, Guberinić Veselin, Milosavac Vladimir, Đurić Branimir, Veljanski Milan, Ilić Vladan, Vulović David, Letić Lazar, Bajić Slobodan, Celin Đorđe, Marojević Bogdan, Tankosić Aleksandar.
Trener Damnjanović Dejan.

Pročitajte još