Kup Vojvodine: 41 medalja za karatiste „Sirmuma“

Sremska Mitrovica – U nedelju, 21. oktobra održan je XX Kup Vojvodine u Beočinu. Učestvovalo je 14 klubova sa 140 takmičara. Karate klub „Sirmium“ iz Sremske Mitrovice je i na ovom takmičenju pokazao spremnost svojih takmičara koji su osvojili 41 medalju, od kojih 27 zlatnih, 8 srebrnih i 7 bronzanih medalja, čime su svom klubu obezbedili prvo mesto u generalnom plasmanu.

Pored prvog mesta u generalnom plasmanu za najbolje takmičare na Kupu su proglašeni članovi „Sirmiuma“: Aleksa Vuletić i Tijana Ivković.

Zlatne medalje u pojedinačnim kategorijama osvojili su: Nemanja Žunić, Mladen Marković, Una Maksimović, Tijana Ivković, Miloš Gačić, Srđan Ilić, Nikola Milinković, Aleksandar Sikin, Aleksa Vuletić, Đorđe Grujić, Lena Teodosić, Vanja Grujić.
U ekipnim kategorijama zlato su osvojili: Vukašin Krivošija, Nemanja Žunić, Uroš Milinković, Vuk Petrović, Uroš Babić, Srđan Ilić, Nikola Milinković, Aleksa Vuletić, Aleksandar Sikin, Đorđe Grujić, Đurđina Ilić, Una Maksimović, Tijana Ivković, Vanja Grujić, Ema Petrović, Lena Teodosić.

Srebrnu medalju u pojedinačnoj kategoriji osvojili su: Vukašin Krivošija, Đurđina Ilić, Uroš Milinković, Uroš Babić.
U ekipnoj kategoriji srebrnu medalju osvojili su: Uroš Babić, Miloš Gačić, Luka Tanasić, Una Maksimović, Lena Teodosić, Nikola Milinković, Aleksa Vuletić, Tijana Ivković, Srđan Ilić.

Bronzanu medalju osvojili su: Ema Petrović, Luka Tanasić, Vuk Petrović.
U ekipnoj kategoriji bronzanu medalju su osvojili: Luka Tanasić, Miloš Gačić, Boško Ćirić, Mladen Marković, Luka Jokić, Uroš Milinković, Đurđina Ilić.

Uprava kluba i treneri čestitaju svojm takmičarima na postignutom uspehu,sa nadom da će isti ponoviti i na sledećem takmičenju, a to je Kup Srbije koji će se održati u nedelju, 25. novembra u Poslovno sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.

Pročitajte još