Košarkaši „Srema“ poraženi na domaćem terenu

Sremska Mitrovica – Košarkaši „Srema“ iz Sremske Mitrovice sinoć su na domaćem terenu izgubili od KK „Futog Tupanjac MD“ rezultatom 74:79 (19:08) (11:19) (24:35) (20:17) u utakmici sedamnaestog kola Prve muške regionalne lige grupa Sever.

Sudije: Debeljački Radivoj iz Srbobrana i Miščević Mladen iz Novog Sada. Delegat: Plavšić Srđan iz Novog Sada.
Gledalaca 100.
Teren: PSC „Pinki“.

„Srem“ je počeo utakmicu sjajno. U prvoj četvrtini nadigrali su goste iz Futoga, ali već u drugoj četvrtini osetio se u igri nedostatak povređenog Nešića i bolesnog kapitena Đorđića koji je povremeno ulazio u igru da pomogne ekipi.
Kako je utakmica odmicala tako su gosti prelazili u vođstvo koje su održavali do kraja utakmice.
Meč je obilovao i čestim prekidima igre i negodovanjem kako navijača tako i igrača na terenu na čudne odluke mladog sudijskog para koji očigledno nije dorastao ovakvim utakmicama.

„Srem“ je izgubio bodove, ali se i dalje nalazi u gornjem delu na tabeli i ostaje i u trci za sam vrh.

KK „Srem“ je igrao u sastavu: Dabić Boško-6, Knežević Veljko-12, Pantić Luka, Stević Uroš-15, Marković Marko-4, Nešić Filip, Apić Uroš-21, Andrić Marko, Đorđić Đorđo-6, Cundra Aljoša-3, Ivanović Aleksandar-9.
Trener: Laza Savić.

KK „Futog Tupanjac MD“ igrao je u sastavu: Kvrgić Milan, Radaković Milan, Savić Mihajlo-12, Mihajlović Luka-10, Simić Nikola-2, Vulin Slavko-8, Nišić Miloš-6, Lisica Dejan-6, Todorović Srđan-17, Gvero Milan-17, Domović Bulut Dušan.
Trener: Dragić Milan.

D.Simunović

Pročitajte još