Rukometaši „Srema“ počeli sa pripremama

Sremska Mitrovica – Rukometni klub „Srem SM“ iz Sremske Mitrovice juče je i zvanično počeo sa pripremama za nastavak sezone u Prvoj rukometnoj ligi Srbije grupa Sever.

Na prozivci trenera Dušana Drče, na prvom treningu bilo je prisutno šesnaest igrača. Prema rečima Predsednika kluba Dejana Kozaljca, ambicije kluba koji se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli su da se što bolje pripreme za predstojeće takmičenje i da se bore za sam vrh ovog Prvoligaškog takmičenja.

Pristigla su i dva igrača kao pojačanje za ekipu. Baljak Milan iz Nove Pazove u prošloj sezoni proglašen je za najboljeg igrača Druge savezne rukometne lige, dok se Marjanović Mladen nekada najbolji igrač „Srema“ ponovo vratio u klub i biće veliko pojačanje za ekipu.

„Srem SM“ će u nastavku sezone igrati u sastavu: Baljak Milan, Marjanović Mladen,Matić Mijodrag, Bosančić Nikola, Marjanović Miroslav, Maričić Stefan, Dobričić Stevan, Mauković Dušan, Glumčević Predrag, Vukelić Momčilo, Mišković Stevan, Krstić Milan,Petrović Stanko, Marjanović Z. Miroslav, Jojić Srđan, Varmeđa Dejan.

Pročitajte još