Salaščani slavili protiv „Hajduka“

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – FK „Budućnost“ – „Hajduk“ 3:1! U Salašu Noćajskom juče je odigrana odlična utakmica, sastali su se „Budućnost“ i „Hajduk“ iz Divoša. Oko 350 navijača imalo je i te kako šta da vidi od ove dve ekipe koje su do pre ovog kola delile 3. mesto na tabeli.

„Budućnost“ je mnogo bolje ušla u utakmicu, krenula odmah ofanzivno od prvog minuta i već u 15. minuti Janković dobija loptu uz desnu aut liniju, solo prodorom dribla 3 igrača „Hajduka“, ulazi iskosa u šesnaesterac gostiju, jakim i preciznim udarcem u prvi ugao Baraćevog gola dovodi domaćine u vođstvo.

Imali su domaći posle toga još jedan zicer ali je Đukić za malo bio neprecizan. U 25. minuti slobodan udarac za goste sa 17 metara, Grujić je namestio loptu i topovskim udarcem pod prečku šalje loptu iza leđa Čupica za 1:1! Ovaj gol nije poremetio domaćina koji nastavljaja sa napadima i to im se isplatilo u 35. minutu kada je, posle par dodavanja na 20 metara od gola gostiju, Janković spojio Đukića sa golom, ovaj izlazi oči u oči sa Baraćem i rutinski šalje loptu pored njega u mrezu za novu prednost domaćina!

U drugom poluvremenu nastavlja se sa dobrim tempom, šanse na obe strane, ali samo je jedna realizovana do kraja utakmice, Jelikić prolazi po levom krilu, usledila je oštra ubačena lopta do Vanje Roga na drugu stativu, koji šutira i pogađa za konačnih 3:1!

FK „Budućnost“: Čupić, Bošković, Mihajlović, Petrović, Radosavljević, Petrić, Jeftić, Đukic, Rogo, Janković, Jelikić. Igrali još: Đonlić, Simeunović, Marjanović.
Trener: Aleksandar Sokolović.

FK „Budućnost“ sledeću prvenstvenu utakmicu igra u gostima protiv ekipe Donjih Petrovaca 9. oktobra u 15:30 časova, a pre toga, mali mitrovacki derbi u Finalu kupa Sremske Mitrovice, FK „Budućnost“ igraće protiv FK „Mitros“ na stadionu „Radničkog“ u Sremskoj Mitrovici u sredu 5. oktobar takođe u 15:30 časova.

Možda Vam se svidi i