Sremska Mitrovica – Stadion Bačke: gledalaca 250.
Vreme za igru: sunčano, teren odličan.
Glavni sudija: Čičić Vladimir iz Odžaka
Pomoćnici: Jerilović Jovica iz Apatina i Milankov Milan iz Sombora.
Delegat utakmice: Zelenović Miladin iz Novog Sada.
Strelci: Laćarak u 10. iz penala, Dukić u 44. iz penala i u 60. i 63. minuti za Bačku, a Skorupan u 41. i Prokić 71. minuti za Radnički.
Žuti karton: Pecić, Zelinčević i Gajdobranski iz Bačke.
Žuti karton: Mijić i Stević iz Radničkog.
Crveni karton: Laćarak u 43. minuti iz Bačke. Razlog:udaranje igrača bez lopte.
Crveni karton: Mijić iz Radničkog u 44. minuti. Razlog: drugi žuti zbog skrivljenog penala

BAČKA: Romić 7, Vignjević 7, Laćarak 7, Kajganić 8(Ninković 8), Zelinčević 8, Bjeloš 8.5, Kozomora 8, Zec 8, Pecić 8(Sekeruš 6), Dukić 9, Srdić 8(Gajdobranski 8).

RADNIĆKI: Relić 5, Stević 5, Bojić 6, Bosančić 5(Živanović 6), Ninković 6, Đurđević 5(Miličić 6), Cvijetić 5(Vasiljević 6), Rstić 5, Skorupan 7, Prokić 7.

Igrač utakmice: Dukić Dane ocena igre 9.

Posle 53 godine, mitrovački Radnički ponovo je gostovao u Bačkoj Palanci. Poslednji susret ova dva kluba odigran je u prvenstvu Novosadko-sremske zone 1957/58. U oba susreta Bačka je visoko porazila Mitrovčane. U Mitrovici je bilo 7:2, u Bačkoj Palanci 6:1.
Na prekrasnom stadionu Bačke, odigrana je zanimljiva i interesantna utakmica, koja nije imala neki veći takmičarski značaj za oba kluba.
U prvom ozbiljnijem napadu domaćih, u 10. minuti, Dukić je pobegao half liniji Radničkog. Mijić ga sa leđa ruši i opravdano je dosuđen penal za domaće, koji je realizovao Laćarak.
U 30 minuti Radnički je ozbiljno uzvratio preko dobre akcije Bojića i Prokića, ali Ristić šutira tik preko gola. U 33. minuti napadač Bačke, Pecić, imao je šansu za gol. Minut kasnije, Pecić sa 5 metara propušta idealnu šansu i šalje loptu preko prečke.
U 41. minuti Skorupan je srušen na 18 metara. Domaći igrači su napravili živi zid. Skorupan je majstorskim šutem prebacio živi zid i postigao efektan gola. Golman Romić je samo ispratio loptu u mrežu, mada je mogo bolje da bude postavljen.
U 44. minuti prestrogo dosuđen penal za domaće, koji je ponovo skrivio half gostiju Mijić, koji je zbog toga dobio drugi žuti karton i morao je da napusti teren.
U drugom poluvremnu prikazan je napadački fudbal sa obe strane, sa puno lepih akcija i šansi sa obe strane. Radnički je krenuo ofanzivno i otvoreno i stvorio je dve izgledne šanse u 50. i 51. minuti. Prokić i Vasiljević promašili su 100% šanse u trenucima kada su Mitrovčani uspeli da ovladaju sredinom terena.
Onda je na scenu stupio raspoloženi napadač Bačke, Dukić koji je sa dva gola rešio pitanje pobednika u ovoj utakmici. Dukić je bio precizan u 60. i 63. minuti. U 71. minuti kapiten Radničkog Prokić, postiže lep gol glavom, na centaršut Skorupana sa desne strane.
Radnički je imao još jednu izglednu šansu u 85. minuti, ali Ristić šutira pored gola.
Na kraju utakmice u 89. i 90. minuti, propisno se obrukao rezervista domaćih Sekeruš Marko. Dva puta je sam izlazio ispred golmana Relića, ali je oba puta bio neprecizan. Jovica Stević.

Možda Vam se svidi i