Predstava za najmlađe „A gde je Deda Mraz?“

Sremska Mitrovica – Povodom obeležavanja Nove godine po julijanskom kalendaru, na Velikoj sceni sremoskomitrovačkog Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u subotu 13. januara sa početkom u 12:00 sati biće izvedena novogodišnja predstava za decu „A gde je Deda Mraz?“, u produkciji Teatra „Gartel“.

Dok ispraćamo staru i dočekujemo Novu godinu. poslednja noć u godini je čarobna zbog lepih želja za Novu godinu i očekivanju zasluženih darova.
U ovoj predstavi to je novogodišnja bajka, u kojoj veselo i sa pesmom, naši junaci stvaraju čarolije i očekuju Deda Mraza. Odužilo se čekanje, i dok se svi pitamo gde je omiljeni deka, otkriva se da je pokvaren čarobni sat! Ko je pokvario čarobni sat? Gde je Deda Mraz ? I kako spasiti novogodišnju bajku ?
Junacima naše predstave moraju da pomognu mališani, i da specijalnom magijom poprave čarobni sat… Samo uz pomoć magije prijateljstva i iskrene ljubavi doći će i Deda Mraz.

Autor i reditelj predstave je Gordana Lukić, a uloge tumače: Nikola Janošević, Nataša Sekulić, Gordana Lukić, Lazar Barać i Marko Čonjagić.

Cena ulaznice za predstavu „A gde je Deda Mraz?“ iznosi 200 dinara. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

Pročitajte još