Predstava „One i on“ u pozorištu 13. marta

Sremska Mitrovica – Na Velikoj sceni sremskomitrovačkog Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u utorak, 13. marta sa početkom u 20 sati biće odigrana pozorišna predstava „One i on“.

Predstava „One i on“ svog glavnog junaka postavlja u okolnosti melanholije, odustajanja od života i sebe samog. Đorđo je čovek koji mesecima nije izlazio iz kuće, ali u jednom trenutku otkrije oglas agencije koja poštom, u paketu, svojim klijentima šalje devojku za zabavu, Međutim, u agenciji prave grešku i na njegovu adresu umesto devojke stiže muškarac…U svemu tome posebnu ulogu ima kućepaziteljka Palmira, ostavljena pred oltarom, podjednako nesrećna i nepoverljiva prema muškarcima. Neobični i nezvani gost, prinuđen da neko vreme provede sa našim junacima, unosi novi momenat u neveselu svakodnevicu Đorđoa i Palmire.

Uloge tumače: Aleksandar Krstajić kao Đorđo, Sanja Radišić u ulozi Palmire, i Vladimir Balašćak kao Pino. Predstavu je režirala Lilijana Ivanović.

Cena ulaznice za ovu predstavu iznosi 300 dinara. Informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na telefon 022/615-115.

Pročitajte još