Peca Fobos u Pozorištu „Dobrica Milutinović“

Sremska Mitrovica – U subota 25. avgusta od 20:00časova na velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ gostuje Peca Fobos.
Ulaz je slobodan, a svoje besplatne ulaznice možete preuzeti svakog radnog dana u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ od 7 do 15 sati.

Grupa FobosGrupa „FOBOS“, rok grupa ex-Yugoslavije koja se oformila 1974 god. u gradu Sremska Mitrovica (Vojvodina)-Srbija.Grupa Fobos je za svog postojanja , a i nakon raspada, bila i ostala Sremsko-Vojvođanska rok legenda. U ovoj kraćoj biografiji ćemo saznati šta se sve to događalo na muzičkom planute grupe u trajanju od 1974 pa do 1984 god. koje vodio grupu , uspesi i padovigrupe, diskografija i.t.d. Pa da počnemo iz početka!
Šta je to FOBOS­­,šta znači reč FOBOS, ko je vodio tu grupu i zašto više nepostoji?To su neka od pitanja koja i dan danas postavljaju neki diskofili i znatiželjnici, muzički homeri i neke nove generacije koje su od starije generacije čuli nešto o rok herojima tog vremena, vremena u kojem oni još nisu bili rođeni. Mnogo puta se u praksi pokazalo da neko ko nekoga obožava ipak nezna sve o njemu ili njima. Dakle, šta je to FOBOS? FOBOS je Marsov prirodni satelit (Mars ima dva prirodna satelita FOBOS iDEIMOS). FOBOS je Grčka reč i u prevodu na Srpski jezik znači STRAH-potiče od reči FOBIJA.

Pročitajte još