POZORIŠTE: Danas „Ljubavi Džordža Vašingtona“, sutra „Srem, naša kuća“

Sremska Mitrovica – U utorak, 24. januara sa početkom u 20:00 časova, na repertoaru Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici je predstava „Ljubavi Džordža Vašingtona“. U ovom delu snažne umetničke lepote ravnopravno dominiraju dva ženska lika, Marta Vašington, žena prvog američkog predsednika Džordža Vašingtona, i Silvija Karver, njegova ljubavnica. Predstavu je režirala Lilijana Ivanović, a glumački je iznele Dušanka Anojčić i Jelena Janković.

U sredu, 25. januara sa početkom u 20:00 časova biće izvedena predstava „Srem, naša kuća“ – „komedija s’ nogu“, kako je sam naziva autor, Vladimir Balašćak. Komedija koja govori o mentalitetu naroda koji živi u Sremu, o komičnim odnosima Sremaca i „dođoša“, o različitim karakterima, osobinama i navikama naroda sremske ravnice. Predstavu je režirao Dragan Jovičić Jović, a u glavnoj ulozi je Vladimir Balašćak.

Cena ulaznice za predstavu „Ljubavi Džordža Vašingtona“ je 200 dinara, a za komediju „Srem, naša kuća“ cena ulaznice iznosi simboličnih 150 dinara.

Sve informacije i rezervacije karata mogu se dobiti radnim danima od 7 do 15 časova na broj telefona 022-615-115.

Pročitajte još