GARNET hotel and event center

Od strane Ozon
0 komentar

RUMA . „Garnet hotel and event center“ kategorisan sa 4 zvezdice, na uglu ulica Vladimira Nazora i JNA, u ponudi ima 18 smeštajnih jedinica, fitnes centar koji nudi vrhunske uslove ne samo rekreativcima, već i profesionalnim sportistima i još mnogo zanimljivih sadržaja koji mogu pružiti jedinstvenu uslugu svim gostima.

U prizemlju Event Centra se nalazi svečana sala, predviđena za proslave tipa svadbe, 18-ih rođendana i svih proslava koje iziskuju veliki broj ljudi/gostiju. Sala prima do 250 ljudi. Sala je povezana sa kuhinjom hotela, tako da je za svaku veliku proslavu sve sinhronizovano. Za velike proslave postoje brošure koje možete videti po organizovanom sastanku sa Event Menadžerom – Aleksandrom, koju kontaktirate na sledeći broj telefona – 065/9959692.

Od 18 smeštajnih jedinica, jedna se vodi kao Welness Centar. Welness je najluksuzniji apartman u objektu, jer u svom okviru ima sadržaj koji nije toliko standardan, a sami tim je pogodan za kompletan ugođaj, što potvrđuje sve što Vas čeka iza vrata ovog apartmana. Sadrži finsku saunu, tursko kupatilo, slanu sobu, jakuzzi, dnevnu sobu sa kuhinjom, jednu odvojenu spavaću sobu sa jednim francuskim ležajem, a pored toga apartman ima i galeriju na kojoj se nalazi još jedan francuski ležaj. Kapacitet Welness-a prihvata najviše četiri osobe za jedan boravak. Što se boravka tiče, postoje celodnevne ili samo dnevne varijante korišćenja i u tim slučajevima su cene različite. Za celodnevni i noćni boravak važi cena u iznosu od 22.000 rsd, bilo da je jedna ili četiri osobe, a za dnevni boravak koji je ograničen na tri sata važi cena od 12.000 rsd.

Druga soba koja je najtraženija i koja se najviše kotira je soba koja sadrži jakuzzi, smešten pored samog francuskog ležaja. Soba takođe ima izolovano kupatilo sa tuš kabinom.

Pored gore dve navedene, postoje još dva apartmana, koji po svom sadržaju nisu nista skromniji. Sadrže spavaće sobe, dnevne boravke, terase, kupatila. Praktičnost, komfor i luksuz u jednom.

Ostale sobe su standardne sa sadržajem, u zavisnosti od kapaciteta, postoji francuski ili single ležaj. Trokrevetne ili četvorokrevetne sobe za porodice. U svakoj sobi postoji kupatilo sa tuš kabinom. Postoje sobe koje su previđene za pušače ili nepušače.

U suterenu Event Centra postoji dečija igraonica, vrlo pogodna za organizovane dečije rođendane, dnevno čuvanje dece, ili u slučaju organizovane veće proslave u svečanoj sali, deca sa proslave mogu da borave u igraonici. Sve dodatne informacije o igraonici potencijalni gosti mogu dobiti na sledeći broj telefona – 065/9959698.

U okviru jednog boravka svaki gost ima doručak narednog dana, koji je uključen u cenu. Gosti u toku boravka kao gratis dobijaju besplatno korišćenje teretane.

Dnevni boravak je takođe moguć.

Na prvom spratu Event Centra se nalazi teretana, opremljena prema poslednjim standardima, novim spravama, svlačionicama i tuševima. U teretani se nalazi stručno osoblje od kog možete dobiti savete u vezi Vašeg treninga.

Na poslednjem spratu Event Centra ušuskan je restoran/sala za doručak, koja prima do 60 ljudi i po potrebi se iznajmljuje za manja slavlja. Sve dalje informacije takođe mogu da se dobiju od Event Menadžera.

Garnet hotel and event center INSTAGRAM

Garnet hotel and event center FACEBOOK

Možda Vam se svidi i